Zucchinipasta med kycklingfärssås

Har börjat tycka om att mer och mer experimentera mig fram i köket på sistone, så häromdagen resulterade det i denna fantastiska maträtt!
Ingredienser;
800 gr kycklingfärs
Champinjoner
2 paket ekologiska krossade tomater
Tomatpuré
Scharlottenlök
Salt&peppar
Oregano
Zucchini
Olivolja
Olivolja
Gör såhär;
Hetta upp olivolja i en stekpanna och skala och skär schalottenlöken i bitar. Lägg i löken, låt den få färg och lägg sedan i kycklingfärsen. Se till så att kycklingfärsen verkligen är klar innan ni börjar hälla i resterande ingredienser då kyckling är väldigt farligt att äta om det inte är helt tillagat. Skiva champinjonerna och lägg i bland färsen. Häll därefter i krossade tomater, tomatpuré och kryddorna. Låt puttra ett tag.
Fyll en kastrull med vatten, häll i salt och låt koka upp. Skär av kanterna på zucchinin, skär den i fyra skivor och ta bort kärnhuset. Använd dig sedan av antingen en potatisskalare eller en osthyvel för att få till strimlor av den. Lägg i det kokande vattnet och låt koka endast 1-2 minuter. Häll av vattnet och sedan är det färdigt att serveras ihop med färsen och diverse grönsaker!