Fullkornsspaghetti med köttfärsås;


HEJ IGEN. Lagade häromdan min berömda köttfärsås och den blev godare än vanligt. Hoppar snabbt över till receptet då jag, en gång för alla, ska tala om hur jag gör den så god.
Recept;
Gullök
Blandfärs
Köttbuljong
Matlagningsgrädde
Krossade tomater
Kryddor;
Köttbuljong
Matlagningsgrädde
Krossade tomater
Kryddor;
Grillkrydda
Paprikakrydda
Vitlökspulver
Oregano
Svartpeppar
Salt
Paprikakrydda
Vitlökspulver
Oregano
Svartpeppar
Salt
Sätt på vattnet och skär löken/lökarna beroende på hur mycket lök du föredrar att använda för att sedan steka löken ihop med köttfärsen (jag föredrar att steka i olivolja). När det sedan är gjort fortsätter du med att hälla dem krossade tomaterna och därpå tillsätter du mycket matlagningsgrädde. Jag gör mycket av detta på måfå, därför kan jag inte riktigt säga hur mycket eller hur lite av varje ingrediens man bör använda. Ni får smaka av efter hand och se vad ni själva gillar!
Tillsätt buljongen och kryddorna låt det sedan koka och stå på eftervärme en stund så att den verkligen får en fyllig smak samtidigt som spaghettin kokas.
Servera sedan ihop med ost och majs för fullständig njutning. Hoppas det smakar!
Tillsätt buljongen och kryddorna låt det sedan koka och stå på eftervärme en stund så att den verkligen får en fyllig smak samtidigt som spaghettin kokas.
Servera sedan ihop med ost och majs för fullständig njutning. Hoppas det smakar!