Pasta Carbonara;


Ännu en gång har jag lagat mat. Fick detta recept från min mamma<3 och jag kan inte säga annat än att hon är en gudagåva när det kommer till mat. Så himla gott och så himla simpelt!
Pasta Carbonara 4 port
500 g gnocchi
400 g finhackad rökt skinka
2 pressad vitlöksklyfta
2 msk olivolja
2 dl riven parmesanost
4 dl grädde eller mjölk
Salt och peppar
½dl finhackad persilja
4 ägg (endast gulor)
500 g gnocchi
400 g finhackad rökt skinka
2 pressad vitlöksklyfta
2 msk olivolja
2 dl riven parmesanost
4 dl grädde eller mjölk
Salt och peppar
½dl finhackad persilja
4 ägg (endast gulor)
Koka pastan i lättsaltat vatten. Fräs skinkan och vitlöken i matoljan. Blanda ihop med osten och grädden. Låt koka upp lätt. Smaka av med salt och peppar efter behag. Blanda i persiljan. Lägg upp fint på en tallrik och toppa med en äggula. SÅ ÄR DET KLART! Hur enkelt? SÅ enkelt!